06.10.11

Геніальний сучасник


Стів Джобс - американський інженер і підприємець, співзасновник і генеральний директор американської корпорації Apple Inc, володів студією Pixar. В кінці 1970-х років зі Стівом Возняком створили один з перших комерційно успішних персональних комп'ютерів з графічним інтерфейсом користувача. Автор iPhone, iPad, iPod і багато іншого, без чого світ не був би таким, як зараз. Без сумніву, він був великою людиною...

Барак Обама: "Стів був достатньо хоробрим, щоб мислити інакше, ніж усі, достатньо сміливим, щоб вірити в те, що він може змінити світ, і достатньо талановитим, щоб здійснити це. Зробивши комп`ютери персональними і вклавши інтернет в наші кишені, він забезпечив доступність інформації кожному з нас".
Біл Гейтс сказав, що вони з Джобсом були «колегами, конкурентами і друзями протягом більш ніж половини своїх життів» і відмітив, що «в світі дуже рідко зустрічаються люди, здатні внести у нього вклад, подібний вкладу Стіва, ефекти від якого буде відчувати ще не одне покоління».
Марк Цукерберг: "Спасибі, що був другом та наставником. Спасибі за те, що продемонстрував нам, що створене нами може змінити світ."

Немає коментарів:

Дописати коментар